top of page

Equal Agency eies og drives av Donna Kastrati, Benedicte Haugaard og Karoline Hamre, og startet som et lite enkeltpersonsforetak februar 2020, hvor formålet var å samle kvinner med lik interesse for gründervirksomhet, influensermarkedsføring og sosiale medier i samme nettverk.

 

Vi var raskt oppe med medlemskap for både influensere og bedrifter, og høsten 2020 kom det også et medlemskap for network- og multilevel marketing. Vårt motto har alltid vært "samarbeid over konkurranse", og at alle kan lykkes som selvstendig næringsdrivende og som sin egen sjef. Målet med dette fellesskapet er å samarbeide, dele erfaringer, spille hverandre gode, heie på hverandre og feire hverandres suksess.

 

Med ca 500 medlemmer i stallen har vi etter ett år i drift blitt et stort aksjeselskap med flere medeiere, og rukket å bli Norges største, kvinnelige gründerfellesskap. For det har vi blitt nominert til priser av blant annet Plan Norge og Ellos. Hos oss finner du alltid en heiagjeng, sparringspartner, samarbeidspartner, potensiell kollega, venn eller fremtidig business-bestie, i tillegg til fri tilgang på nettkurs, videokurs, ny kunnskap om funksjoner og algoritmer, nyttige maler, livesendinger, supportgrupper og opptil 40% rabatt på eventer og hos våre samarbeidsbedrifter. 

I toppen av Equal Agency finner du dyktige markedsførere, grafiske designere, journalister, tekstforfattere og seriegründere, klare for å løfte deg til neste nivå. Sammen har vi tung, faglig bakgrunn, og det vi ikke kan, setter vi bort til våre flotte samarbeidsparnere slik at du som medlem alltid får den beste og nyeste kunnskapen på markedet. Etter kun ett år i drift har vi hatt mange kjente navn på listen over oppdragsgivere, blant annet L'oréal Paris, Nordic Choice og Benja Fagerland. Her kan du bli bedre kjent med oss og vår bakgrunn:

FAGLIG KOMPETANSE I EQUAL AGENCY

Donna Kastrati er seriegründeren bak Equal Agency, Little Kingdom og Hun Etablerer, og har blant annet ansvar for bedriftene i Equal Agency.

 

Donna har studert Moteindustri ved School of Fashion Industry, og har blant annet jobbet tett med tv-produksjonen bak Trinny og Susannah, og vært Store Manager for merkevaren Michael Kors i Norge. Hun har faglig tyngde i klesdesign, materialkunnskap, motehistorie og bærekraft, og har øye for design - også grafisk design som hun er kurset i gjennom Qross i 2021. Donna har lang fartstid som daglig leder av egne og andres bedrifter, og har startet tre AS selv, omsatt for mange millioner, og har ila 2020 startet 50 bedrifter i samarbeid med andre gründere i vårt fellesskap. Donna er en driftig dame med mange baller i luften, og er kjent for at "alt hun tar i blir til gull". 

IMG_2374_edited.jpg
coaching1_edited.jpg

Benedicte Haugaard er utdannet journalist med fordypning i sosiale medier, og har bla. tatt kurs i Facebook-ads, studiofotografering og Lightroom.

 

I tillegg til å drive Equal Agency har hun drevet sitt eget fotostudio i Drammen, og driver nå et eget firma for influenser- og podcastvirksomhet hvor hun er signert av influensermanagementet AdSales og produksjonsselskapet Moderne Media. Benedicte er ansvarlig for influenserne i Equal Agency, og er alltid oppdatert på det nyeste når det kommer til de ulike medienes funksjoner og algoritmer. Benedicte har lang fartstid i avis, magasin, podcast, TV- og radiobransjen.

 

Ønsker du å bli hørt i offentligheten er det denne dama du skal snakke med. I 2020 firedoblet hun både følgertall og omsetning, og hun vet hva som skal til for å kunne leve godt av sosiale medier! 

Karoline Hamre har Bachelor i Markedsføring og Ledelse på BI, og har gått på Høgskole både i Stavanger & Madrid. Under utdanningen skrev hun en forskningsoppgave i sosiale medier, influensermarkedsføring og påvirkning, hvor hun fikk toppkarakter: A.

 

I tillegg til å dele bedriftsansvaret og den grafiske og visuelle delen av Equal Agency med Donna, driver hun markedsføringsbyrået KASH-marketing.

 

Karoline har vært gründer i to år, er en racer på innholdsproduksjon for flere av våre bedriftsmedlemmer, og er i tillegg vår go-to når det kommer til å produsere brosjyrer, visittkort og logoer på grunn av hennes kunnskap i grafisk design & estetiske øye for design.

IMG_4171%202_edited.jpg
bottom of page