top of page

Karrierekvinner podcast

Karrierekvinner podcast produseres i samarbeid med Moderne Media. Formålet med podcasten er å løfte kvinner i næringslivet, og gi de faglig påfyll i tillegg til motivasjon, inspirasjon, struktur og kunnskap.

 

Karrierekvinner er en intervjupodcast hvor programleder Benedicte Haugaard dykker dypere i livene til kvinnene som inspirer oss. I episodene blir vi bedre kjent med store navn, og får i tillegg noen tips på veien. Podcasten kan høres overalt der du lytter til podcast, og slippes hver mandag.

 

For annonsering: ragnhild@modernemedia.no.

Cover Karrierekvinner (1).png
  • Instagram
podcast3.jpg

EQUAL AGENCY

I denne episoden får du bli med bak kulissene i Equal Agency sammen med Benedicte og Donna. Hvordan jobber vi i Equal Agency, hvordan fordeler vi arbeidsoppgavene, hvordan har vi kommet så langt på ett år, og hvilke endringer gjorde vi når pandemien slo ut midt i oppstartsfasen? 

  • Instagram
dsc1611-kopi.jpg

BELINDA JAKOBSEN

Belinda er gründer og influenser, og i denne episoden lærer hun oss mye om strategi, struktur og prissetting - og ikke minst, hvordan man skal tjene mer på å jobbe mindre. Dette er en av favorittepisodene til lytterne våre - her er det mye lærdom å hente!

  • Instagram
Skjermbilde 2021-03-29 kl. 13.31.43.png

ADSALES NORGE

Caroline Kvamme er manager til noen av landets største profiler, blant annet Isabel Raad, Martine Lunde og Sara Emilie. I denne episoden snakker hun om influenserlønninger, hva som skal til for å lykkes i et allerede mettet marked og hva som skjer i kulissene når det stormer rundt en av profilene. 

  • Instagram
cropped-IMG_3666_Facetune_12-04-2019-11-

ISABELLE ERIKSEN

Hun er en av landets største influensere, og måtte i fengsel etter to voldshendelser. Hva gjorde dette med henne og merkevaren? Hvordan jobbet hun fra fengsel? Hva tenkte hun da hun bestemte seg for å gi ut bok, og hvordan var prosessen? Vi snakker selvfølgelig også om lønninger, aktualitet og Paradise Hotel.

bottom of page