top of page

Business mindset som influenser

En av de tingene som er essensielt for å lykkes i livet er å ha troen på deg selv og dine ambisjoner. Skal du nå målene og drømmene dine? Ja, da er en god dose selvtillit og motivasjon mye av nøkkelen til suksess. Jeg skal love deg at hvis du virkelig vil oppnå noe, da vil du lykkes uavhengig av toppkarakter på skolen. Så lenge du brenner for noe, legger ned ekstra mye innsats og tid så er du på god vei.

Be unique. Be you.

Det viktigste nøkkelordet når du skal jobbe med Instagram er inspirasjon. Du skal inspirere følgerne dine med blant annet fine bilder, gode captions og tips. Å være influenser innebærer også at du byr på deg selv. At du er ekte, ydmyk og åpen. Drømmen din er gjerne å leve av sosiale medier? Eller kanskje ha det som en jobb/hobby ved siden av en annen fast jobb? Når du som influencer skal bygge opp din egen merkevare handler det om å gi, gi og gi.Den største feilen som hindrer mange i å lykkes, er at de er redde for å "faile". Når du jobber som influencer (og generelt selvstendig næringsdrivende) vil du møte på perioder hvor prosjekter og jobb vil gå i en berg og dal bane. Og dette er HELT normalt. Men det betyr ikke at du skal gi opp, tenk på det å "faile" som en del av suksessen.


Alle som driver selv kan relatere til dette og vet hva som innebærer i en startfase. I starten ligger det ekstremt mye jobb og det er viktig å ha mindsettet:

Kunsten er å feile på veien - å lære av det.

Les mer om mindset i nettkursene våre HER.

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page