top of page

Slik fikk jeg 12.000 nye, norske følgere på fire måneder


Er det ett spørsmål jeg (@benedictehaugaardno) har fått ofte de siste månedene, så er det hvordan instagramkontoen min ble så stor på så kort tid. I april 2020 hadde jeg rundt 6000 følgere, og fire måneder senere hadde jeg tre ganger så mange. I dette innlegget deler jeg noen av hemmelighetene mine med deg. Resten deler jeg i tjenesten "actionplan" som du får kjøpt her.


1. HA ALT PÅ PLASS!

Førsteinntrykk betyr alt. Sørg for å ha et enkelt brukernavn, et kult profilbilde, en fengende bio, fine highlights og instagramvennlig feed med fine, klare bilder. Trenger du hjelp? Bestill tjenesten vår "quickfix".


2. HA EN HJERTESAK - ELLER TI.

Vis engasjement. Ha bilder med lange, engasjerende captions, tør å ta plass, tør å ta en side i en sak, tør å kommenter noe som beveger seg i nyhetsbildet - tør å stå for en politisk sak. Er den potensielle følgeren enig med deg, får du en ny følger. Er den uenig med deg, får du også en ny følger - og potensielt litt kjeft.


3. GJEST EN VLOGG:

Jeg hadde flaks og ble invitert inn i en av landets største snapkanal, @happymommysquad. Her ble tusenvis av fremmede introdusert for meg og mitt, og jeg visste at jeg kom til å få de på kroken om jeg spilte kortene mine riktig. For det er nemlig et av triksene, å bli med i en snapkanal, eller still opp som gjest hos mange! Vær skamløs, send de største snapkanalene melding på Instagram og be om å få være gjest. Jeg var gjest hos @happymommysquad EN gang før de bestemte seg for å ha meg med. Det viktigste du gjør når du skal gjeste en vlogg er å planlegge dagen. De fleste tror de får bli med på "en vanlig dag i ditt liv", men det de ikke vet er at dagen din er planlagt til punkt og prikke. Start dagen med et frokosttips etterfulgt av hud-hår- og makeuprutine. Legg inn noen viktige møter. Vis at du jobber med et samarbeid. Samle sammen alt du har av avtaler, møter, samarbeid og tips den uken - og vis frem ALT på denne dagen. Jeg kan garantere deg følgere!


4. REELS OG STORY!

Reels får per dags dato mest eksponering, og er gull om du vil få nye følgere. Den første reelen jeg la ut fikk over 200.000 visninger, og med seg på lasset fikk jeg 2000 følgere! Story derimot, engasjerer mest og bidrar til reaksjoner og meldinger i innboksen. Det er en fin måte å la følgerne dine bli kjent med deg på. Folk vil se det ekte. De vil se følelsene, feilene og hva som foregår bak fasaden i forhold til hva som vises i feed. Hos meg er det "høydepunkt i feed, livet på story".


5. DEL NEDTURENE!

Del oppturene, men aller viktigst, del nedturene. Det er lite som er så inspirerende, rørende og relaterbart som hendelser man kanskje ikke snakker så ofte om, og som man helst vil gjemme for verden. Del de gjerne mens du står midt oppi det. Ikke bare hjelper det den som følger, men det vil også hjelpe deg å få støtte, meldinger fra likesinnede og oppløftende kommentarer fra mennesker som heier på deg, kjenner seg igjen eller føler med deg. Dette lærte jeg når datteren min lå på sykehus i august.


Vil du vite mer? Kjøp actionplan her, og jeg skreddersyr et opplegg for deg!

11 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page